Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Θα είμαι μπροστά»

Χαρούμενος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Αναστόπουλος. «Όλοι για έναν και ένας για όλους», το σύνθημα του έμπειρου τεχνικού.

Έτοιμος να πιάσει δουλειά στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός, στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των «κυανέρυθρων», τόνισε μεταξύ άλλων πως πλέον προέχει το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα και πως βήμα-βήμα θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής της Σούπερ Λίγκας

«Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, όπως και όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης τους οποίους γνωρίζω από όταν αγωνιζόμουν στον Πανιώνιο. Θα είμαι πάντα μπροστά. Είμαστε μια οικογένεια. Θα μείνουμε ενωμένοι και με αγάπη θα πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ακολουθεί ο Απόλλωνας και μετά βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ρεπό αύριο και από Τετάρτη ξεκινάμε δουλειά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αναστόπουλος.

Ο νέος τεχνικός του Πανιώνιου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Νέα Σμύρνη όπου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους παίκτες της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x