Stoiximan Super League

Ανεβάζει στροφές ο Μπόγιοβιτς

Όλο το ιατρικό επιτελείο είναι πάνω του. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς έχει… στην τσίτα άπαντες στο Αγρίνιο και όλα δείχνουν πως προλαβαίνει τον Λεβαδειακό.

Πλέον, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς ακολούθησε την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα με περισσότερη ένταση και όλα δείχνουν πως υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μάκης Χάβος περιμένει να δει τι θα γίνει με τον παίκτη του και αν θα τον έχει έτοιμο προκειμένου να κοιτάξει και πως θα καταστρώσει τα πλάνα του.

Από εκεί και πέρα, ατομικό έκανε και ο Κουτρομάνος, ενώ θεραπεία έκανε ο Πόι. Οι Μήλιος, Σμίλτος και Μεταξούλης προπονήθηκαν με την Κ-20.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο γήπεδο Παναιτωλικού κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x