Stoiximan Super League

Άνεμος αλλαγής στον Παναθηναϊκό

Από τη μια η εμφάνιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο προσκήνιο του ποδοσφαίρου και απ' την άλλη οι ολοένα και πιο θετικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού έχουν φέρει αισιοδοξία πια στους φίλους της ομάδας

Η χρονιά για το «τριφύλλι» άρχισε πολύ δύσκολα. Εκτός Ευρώπης, με πολλά οικονομικά προβλήματα και με μια ομάδα να αρχίζει από το μηδέν, επιστρέφοντας στη Λεωφόρο.

Στα θετικά, η ανταπόκριση του κόσμου που στήριζε και στηρίζει τον «δύσκολο δρόμο», κατανοώντας την κατάσταση.

Το τελευταίο διάστημα, η αισιοδοξία έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της, όπως και τα χαμόγελα. Κι’ αυτό, διότι άπαντες βλέπουν ότι… υπάρχει φως στον ορίζοντα.

Η εμφάνιση Γιαννακόπουλου

Η φήμη, έγινε πληροφορία, η πληροφορία επιβεβαίωση και πλέον μένουν οι τελικές κινήσεις. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να εμπλακεί με την ΠΑΕ, έχοντας, μάλιστα, δίπλα του συμπαίκτη – επενδυτή από το εξωτερικό. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ θα ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο μέχρι το τέλος της εβδομάδας συνάντηση, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα. Δεν αποκλείεται, η πλευρά Αλαφούζου να ζητήσει να διατηρήσει ένα ποσοστό η «Συμμαχία», προκειμένου να συνεχίσει αυτό που άρχισε και να βοηθήσει κι αυτή. Από την πλευρά του, ο Γιαννακόπουλος θα θελήσει να έχει μια εικόνα για τα οικονομικά της ομάδας. Δεν χωρά αμφιβολία, ότι μια ενδεχόμενη «είσοδος» του στην ΠΑΕ, μόνο χαμόγελα σκορπά στον πολύ κόσμο, που κρίνει, βέβαια, ενδεχόμενες λάθος επιλογές του τον καιρό της πολυμετοχικότητας, αλλά επιβραβεύει και την παρουσία της οικογένειας όλα αυτά τα χρόνια στο «τριφύλλι».

Η διαρκής άνοδος

Στις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι, έρχεται να προστεθεί η άνοδος στο αγωνιστικό κομμάτι για να προσφέρει ακόμη περισσότερα χαμόγελα στον κόσμο. Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε τη διαρκή άνοδο της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, τον χαρακτήρα που «χτίζει» το «τριφύλλι» και φυσικά τη δουλειά που γίνεται στο Κορωπί, δίχως, βέβαια, να έχουν εξαλειφθεί όλες οι αδυναμίες (άμυνα, «νεκρά» διαστήματα κτλ). Παιχνίδι με παιχνίδι, οι «πράσινοι» παρουσιάζουν όλο και περισσότερες αρετές και το κυριότερο δείχνουν διάρκεια στις καλές τους περιόδους, γεγονός που κάνει πιο εφικτό τον στόχο εξόδου στην Ευρώπη.

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x