Stoiximan Super League

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για Καμπέσας

Όλα τα έχει ο Παναθηναϊκός, τα νέα προβλήματα τραυματισμών του έλειπαν, αφού ο Μπράιαν Καμπέσας επιστρέφει με πόνους στον αστράγαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Την επόμενη μέρα καλείται να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός μετά την ταπεινωτική ήττα του στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Συγκεκριμένα, πέρα από τη νέα βαθμολογική απώλεια, στους «πράσινους» υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Μπράιαν Καμπέσας που επιστρέφει στην Αθήνα με πόνους στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Ο τραυματισμός του προέκυψε στη φάση του 88’ που ο Παναθηναϊκός –δικαίως- ζητά πέναλτι, όταν έκανε το σουτ και ο Σοϊλέδης του έκανε προβολή, ανατρέποντάς τον.

Η κατάσταση του άσου από το Εκουαδόρ θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα από το ιατρικό τιμ και θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x