Stoiximan Super League

Ανοιχτή προπόνηση και μετά Πήλιο

Ανοιχτή προπόνηση (11/7) για τον κόσμο και τα Μ.Μ.Ε θα πραγματοποιήσει η Νίκη Βόλου, πριν αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα περάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα έχει φιλικό με τον Ατρόμητο.

Κάλεσμα προς τον κόσμο και τα Μ.Μ.Ε απηύθυνε η Νίκη Βόλου, ώστε να δώσει το παρών στη τελευταία (11/7) της προπόνηση, πριν αναχωρήσει για το Πήλιο όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Την Τρίτη (15/7) όταν και θα αναχωρήσει για τα Χάνια, Πηλίου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση.

Επίσης την Κυριακή 10 Αυγούστου, η Νίκη Βόλου θα δώσει φιλικό παιχνίδι, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ομάδα της Βέροιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x