Stoiximan Super League

Ανοιχτός ο δρόμος για Γουίλσον και Χελάντερ

Ανοιχτό άφησε ο Ντάνι Γουίλσον το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον σκοτσέζικο Τύπο. «Ο Χελάντερ θα φύγει», δήλωσε ο προπονητής της Μάλμε.

Μεγάλες είναι οι πιθανότητες ο Ντάνι Γουίσλον να αγωνίζεται από του χρόνου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σκοτσέζος στόπερ και αρχηγός της Χαρτς μετά τη φιέστα για την κατάκτηση της Championship και την άνοδο της ομάδας στην Premier League Σκωτίας.

«Ναι, είναι πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό, θα δούμε...», ήταν η πρώτη ατάκα του 23χρονου κεντρικού αμυντικού και συμπλήρωσε: «Ήταν μεγάλη απόφαση, αλλά δεν είναι μια απόφαση για την οποία μετανιώνω με τους πανηγυρισμούς σήμερα. Πάντα θα έχω σπουδαίες αναμνήσεις, όπως και αναμνήσεις που δεν είναι τόσο μεγάλες. Οι πανηγυρισμοί τα κάνουν όλα να αξίζουν».

Στη συνέχεια, ο Γουίλσον υπογράμμισε: «Πήρα την απόφαση να φύγω για τη βελτίωση της καριέρας μου και είναι κάτι το οποίο στηρίζω. Η Χαρτς θα συνεχίσει και χωρίς εμένα και για μένα αυτό είναι κάτι που προσδοκώ», ενώ πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Υπάρχουν ευκαιρίες στο εξωτερικό, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Δεν θα βιαστώ. Ξέρω ότι έχει ακουστεί το όνομά μου για τη Σέλτικ, αλλά αυτό δεν βγήκε από μένα».

«Ο Χελάντερ θα φύγει»

Την αποχώρηση του Φιλίπ Χελάντερ από τη Μάλμε προανήγγειλε ο Άγκε Χαρέιντε μετά το παιχνίδι με τη Χέλσινμποργκ, στο οποίο ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έμεινε για δεύτερο σερί ματς στον πάγκο. «Όπως όλα δείχνουν, ο Φιλίπ θα αποχωρήσει», τόνισε ο προπονητής του σουηδικού συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο 22χρονος άσος παρουσιάστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι έπαιξε μετά το 84’ στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Δεν είναι διασκεδαστικό, πάντα θέλεις να παίζεις. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Σίγουρα η κατάσταση έχει επηρεάσει τον προπονητή και τον καταλαβαίνω. Έχω συμβόλαιο, όμως, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και θέλω να αγωνίζομαι. Δεν έχω συζητήσει με καμία ομάδα και δεν έχω να αποφασίσω κάτι…».

Επέστρεψε ο Βόκολος

Στην Κέρκυρα βρέθηκε χθες ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον Ντάνι Γουίλσον το Σάββατο στο παιχνίδι της Χαρτς με τη Ρέιντζερς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ «τσέκαρε» τον Σκοτσέζο στόπερ και σήμερα αναμένεται να έχει συνάντηση με τους κ.κ. Αναστασίου και Φύσσας, με τους οποίους θα συζητήσεις για τον παίκτη που θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή για το κέντρο της «πράσινης» άμυνας. Οι τρεις άνδρες θα αποφασίσουν αν θα αποκτηθεί ο Γουίλσον ή ο Χελάντερ για να ενισχυθεί η συγκεκριμένη θέση στο ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x