Stoiximan Super League

Ανόρθωση: Τελειώνει του Ουάρντα, σε επαφές και με Νινούα

Τελειώνει του Αμρ Ουάρντα στην Ανόρθωση, η οποία -σύμφωνα με τους Κύπριους- βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ και για τον Νινούα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση δύο παικτών του ΠΑΟΚ βρίσκεται η Ανόρθωση. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια -σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα- αναμένει μέχρι την Τρίτη (31/8) την άφιξη του Αμρ Ουάρντα, τη στιγμή που διαπραγματεύεται με τον «δικέφαλο του Βορρά» και τον δανεισμό του Νίκα Νινούα.

Αρχικά, σε ό, τι αφορά τον Αιγύπτιο άσο, έχει έρθει εδώ και μέρες σε συμφωνία με την Ανόρθωση. Όπως υποστηρίζουν οι Κύπριοι, το κλαμπ της Αμμοχώστου θα τον αποκτήσει αρχικά με τη μορφή του δανεισμού μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν και εκπνέει η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα είναι παίκτης των Κυπρίων μέχρι το 2023. Μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την προσεχή Παρασκευή (3/9) στη φιλική αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Νινούα δεν είναι νέο. Την περίπτωσή του είχε εξετάσει και τον περασμένο Ιανουάριο, ύστερα από υπόδειξη του Κετσπάγια. Ωστόσο, δεν είχε προκύψει συνεργασία, κάτι που επιθυμεί να συμβεί στην εκπνοή της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x