Stoiximan Super League

Άοσμαν: «Πάντα έδινα το καλύτερο για τον Ιωνικό»

Σ' ευχαριστήρια ανάρτηση προς τον κόσμο του Ιωνικού προχώρησε ο Άοσμαν, που σημείωσε ότι πάντα έδινε το καλύτερο για τους Νικαιώτες. Μετέβη στην Τουρκία, όπου γράφτηκε ότι έκλεισε στην Πεντίκσπορ.

Το δικό του «αντίο» στους φίλους του Ιωνικού είπε μέσω ανάρτησης ο Αίας Άοσμαν.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (12/1) οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν με καυστικό τρόπο το «διαζύγιο» με τον Σύρο μεσοεπιθετικό κάνοντας λόγο για «καμώματα» του 28χρονου άσου που τους κούρασαν. Από την πλευρά του, ο Άοσμαν σημείωσε ότι «πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί», αλλά δεν θέλει να τα σχολιάσει. Αντίθετα, ευχαρίστησε τον κόσμο των «κυανόλευκων», τονίζοντας πως πάντα έδινε το καλύτερο για τον Ιωνικό.

«Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Ιωνικού για την υποστήριξή σας σε κάθε στιγμή.

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί, αλλά δεν θέλω να τα σχολιάσω. Θέλω να πω ''σας ευχαριστώ''. Υπάρχουν κακές και καλές στιγμές στο ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικό στη δουλειά μας. Πάντα έδινα το καλύτερό μου γι' αυτήν την ομάδα. Τα λέμε και σας ευχαριστώ
», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άοσμαν.

Μάλιστα, νωρίτερα είχε προχωρήσει και σε άλλη ανάρτηση, η οποία τον έδειχνε να ταξιδεύει για Τουρκία. Εξάλλου, χθες από τη γειτονική χώρα σημειωνόταν ότι ο Άοσμαν οδεύει προς Πεντίκσπορ.

Δείτε τα δύο stories του Αίας Άοσμαν στο instagram:

Άοσμαν: «Πάντα έδινα το καλύτερο για τον Ιωνικό»

Άοσμαν: «Πάντα έδινα το καλύτερο για τον Ιωνικό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x