Stoiximan Super League

Τέλος από τον Ιωνικό ο Άοσμαν!

Το τέλος της συνεργασίας του με τους Αίας Άοσμαν-Νίκο Ιωαννίδη αναμένεται να ανακοινώσει ο Ιωνικός, με τους Τούρκους να στέλνουν τον πρώτο στην Πεντίκσπορ. Κινούνται για αντικαταστάτες οι Νικαιώτες.

Τέλος από τον Ιωνικό ο Αίας Άοσμαν!

Πρόωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η δεύτερη θητεία του Σύρου μεσοεπιθετικού στους Νικαιώτες, με το μόνο που ουσιαστικά να απομένει να είναι η σχετική ανακοίνωση από το κλαμπ. Ο 28χρονος άσος δεν πήγε στην προπόνηση της Πέμπτης (12/1), έχοντας μάλιστα αποχαιρετήσει ήδη τους συμπαίκτες του. Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι «κυανόλευκοι» κινούνται ήδη για τον αντικαταστάτη του.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τούρκικη πηγή, ο παίκτης οδεύει στην Πεντίκσπορ της δεύτερης κατηγορίας της χώρας.

Ο Άοσμαν αποτέλεσε τον MVP στη περυσινή Super League 1, όντας καταλυτικός για την εξαιρετική παρουσία της ομάδας του (8 γκολ και 11 ασίστ σε 34 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις). Το καλοκαίρι μετακόμισε ως ελεύθερος στην Άδανα Ντεμίρσπορ, όμως σχεδόν δύο μήνες αργότερα επέστρεψε εκ νέου στον Ιωνικό. Τη φετινή σεζόν κινήθηκε σε ρηχά νερά (14 συμ. 2 γκολ / 2 ασίστ).

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Νίκαιας αναμένεται να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της και με τον Νίκο Ιωαννίδη. Εξάλλου, προς αυτήν την κατεύθυνση κινούταν το προηγούμενο διάστημα, καθώς ο Έλληνας φορ δεν είχε πείσει με την απόδοσή του (14 συμμετοχές χωρίς γκολ), εξού και έψαχνε τον αντικαταστάτη του εφόσον αποχωρούσε ο 28χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x