Stoiximan Super League

Αουγκούστο: «Πρέπει να μας γίνει μάθημα»

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο τόνισε πως η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχει ο ΠΑΟΚ αυτό που θέλει.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο, ανέφερε πως πρέπει να τους γίνει μάθημα και ο στόχος του Δικεφάλου είναι να ανακάμψει και να κερδίσει τον επόμενο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη στην κάμερα της Nova:


Την ήττα και το τι φταίει: «Ουσιαστικά είναι συνδυασμός. Υπάρχει μια ατυχία αλλά και η ομάδα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Ο προπονητής το έχει εντοπίσει και μας έχει μιλήσει για αυτό. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωθούμε ο μοναδικός τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι η σκληρή δουλειά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Τη συνέχεια: «Για εμάς ο μοναδικός στόχος είναι να ανακάμψουμε και να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Για εμάς ο επόμενος αγώνας είναι 'τελικός' και θα ακολουθήσουν και άλλοι στη συνέχεια».

Το εάν υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας: «Όχι σε όλες τις ομάδες μπορεί να συμβεί αυτό. Να είναι καλύτερη μία ομάδα και να χάσει. Όμως πρέπει να μας γίνει μάθημα. Γιατί με τις ευκαιρίες που έχουμε πρέπει να 'σκοτώνεις' τα παιχνίδια».




Διαβάστε ακόμα:


Ουάρντα: «Το σημαντικό να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο»


Χαρίσης: «Στον ΠΑΟΚ πήρα πολύ αγάπη, δεν γινόταν να πανηγυρίσω το γκολ»


Το ασύλληπτο φινάλε στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Τρία γκολ σε οκτώ λεπτά! (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x