Την απάντησή του στη θέση της ΑΕΚ σχετικά με την επανάληψη του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικεφάλου του Βορρά, Κυριάκος Κυριάκος.
Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησής του στο Facebook τονίζει ότι ποτέ η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν είπε ότι ο Θάνος ενήργησε καθ’ υπόδειξη όπως είχε κάνει η ΑΕΚ μετά τον τελικό Κυπέλλου και πρόσθεσε ότι οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους δεν θα αφήνουν αναπάντητα τα όσα λέγονται για τις διαιτησίες στα ματς της ομάδας τους.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου:
«Όταν θα καταγγέλουμε "κλοπές" και "στησίματα" θα ζητάμε επαναλήψεις αγώνων ή θα αναλαμβάνουμε το κόστος της αντίδρασής μας όπως πέρυσι στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.
Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια σήμερα όπως και ο ΠΑΟΚ στον τελικό ήταν καλύτερος αλλά και "κατηγορούμενος" για ένα λάθος που δεν θεωρήθηκε ανθρώπινο.
Αυτοί λοιπόν που διαχωρίζουν τα λάθη σε ανθρώπινα ή σε κλοπές ανάλογα με το ποιόν ευνοούν ας κάνουν τις κρίσεις τους.
Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος και καθαρός αντίπαλος μεγάλων στόχων και στο μέλλον ελπίζω να κοντραριστούμε αρκετά.
Εμείς δεν υποννοούμε ότι ο Θάνος ενήργησε καθ/υπόδειξη, όπως υποννόησαν οι αντιδράσεις εν θερμώ της ΑΕΚ μετά τον τελικό.
Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ που -σημειωτέον- πρόσφεραν μια άψογη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ, καλό θα είναι να αντιληφθούν ότι από σεβασμό σε εκείνους κρατήσαμε πολύ αμυντική στάση στις κατηγορίες για τον τελικό που προήλθαν και από τη δική τους αντίδραση, την οποία και δικαιολογήσαμε εξαιτίας της πίκρας του αποτελέσματος.
Δεν σημαίνει ότι θα υπομένουμε εσαεί να ακούμε αναπάντητα "δράκους" για τις διαιτησίες του ΠΑΟΚ. Θα παλεύουμε πάντα για το 50-50, τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά και την ισονομία σε διαιτησία και αθλητική δικαιοσύνη.
Η στιγμή δίνει εντυπώσεις, ο χρόνος δίνει απαντήσεις».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






