Stoiximan Super League

Απάντηση Άρη σε Κυριάκο: «Ανέκδοτο να μιλάει ο ΠΑΟΚ, δίνει φιλικά με 5-6 ομάδες»

Με αιχμηρό τρόπο (αλλά χωρίς να παίρνει θέση στο κατασκευασμένο, όπως το χαρακτήρισε, θέμα Ροζ) απάντησε στον Κυριάκο Κυριάκο ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Παντελής Ζουμπούλης.

Στην πρώτη επίσημη αντίδρασή του για το θέμα Ροζ -με αφορμή καυστική ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου- προχώρησε ο Άρης. Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κίτρινων», ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Παντελής Ζουμπούλης, απάντησε με αιχμηρό τρόπο στο μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ.

Χωρίς να τοποθετείται λοιπόν για το θέμα του Γάλλου αμυντικού (το οποίο χαρακτήρισε κατασκευασμένο), ανέφερε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει δικαίωμα να μιλάει γιατί «δίνει φιλικά με τουλάχιστον 5-6 ομάδες της Super League».

Αναλυτικά η δήλωση Ζουμπούλη

«Κατανοούμε την αγωνία και την πρεμούρα του Κυριάκου Κυριάκου να παρέμβει σ’ ένα θέμα που δεν αφορά την ομάδα που εκπροσωπεί, αλλά κατασκεύασαν τα ΜΜΕ που ελέγχει η ομάδα του.

Προφανώς και αντιλαμβάνεται τι έρχεται και γι’ αυτό επανεμφανίστηκε. Είναι φανερό ότι επιδιώκει να κερδίσει λίγους πόντους συμπάθειας στους οπαδούς της ομάδας του, που τους τελευταίους μήνες ρωτάνε τι συμβαίνει και απαντήσεις δεν παίρνουν

Φρόνιμο θα ήταν να απολογηθεί πρώτα στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. και μετά να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα.

Όσο για τα υπονοούμενα που άφησε, είναι τουλάχιστον ανέκδοτο να μιλάει αυτός.

Ξέρει όλη η Ελλάδα ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα που εκπροσωπεί δίνει “φιλικά” παιχνίδια με τουλάχιστον 5-6 ομάδες της Super League.

Όπερ σημαίνει ότι ξεκινάει με +15 βαθμούς τουλάχιστον. Αμφιβάλλει κανείς; Οι εποχές αλλάζουν κ. Κυριάκο για εσάς και τους φίλους σας.

Και για να το κλείσουμε, μας χαροποιεί που ενώθηκαν ξαφνικά οι δήθεν αντικειμενικές, ανεξάρτητες και ηθικές (πάνω από όλα) φωνές των ΜΜΕ (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) για ένα ζήτημα που δημιούργησαν προκειμένου να μας πλήξουν.

Έτσι νομίζουν τουλάχιστον.

Ότι οι εχθροί μας ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μας, μέρα-νύχτα, σημαίνει πολλά για εμάς. Όσο συνεχίζετε αυτό το τροπάριο, τόσο πιο δυνατούς μας κάνετε…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x