Stoiximan Super League

Απαγόρευση ενός μήνα στον Σπανό - Πρόστιμα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Με αποκλεισμό ενός μήνα από τα γήπεδα για λεκτική επίθεση στον διαιτητή του αγώνα με τον Παναιτωλικό τιμωρήθηκε ο Γιώργος Σπανός. Πρόστιμο 17.000 στον Ολυμπιακό για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο.

«Καμπάνα» στον Γιώργο Σπανό για τη συμπεριφορά που του αποδίδεται μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό επέβαλε η Super League.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, απευθυνόμενος στον διαιτητή Μαλούτα και τους βοηθούς του, είπε:

«Έπρεπε να βγάλεις δυο κόκκινες στον Παναιτωλικό. Είστε άσχετοι και επικίνδυνοι, μην ξαναπαίξετε».

Γι’ αυτό το παράπτωμα λοιπόν και βάσει των σχετικών διατάξεων, του επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης στα γήπεδα για ένα μήνα.

Το σκεπτικό αναφέρει συγκεκριμένα: «Κατά τη λήξη του αγώνα αυτού, συνέβησαν, σύμφωνα με το ως άνω Φύλλο Αγώνα και την ως άνω Έκθεση, που συνέταξε ο Παρατηρητής του αγώνα, το εξής πειθαρχικώς αξιόλογο και ελεγχόμενο περιστατικό: Με τη λήξη του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της πρώτης εγκαλουμένης Γ. ΣΠΑΝΟΣ ευρισκόμενος στον διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια, απευθυνόμενος στον διαιτητή του αγώνα είπε: «ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΥΟ (2) ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ».

Αναφορικά με την ως άνω πράξη οι εγκαλούμενοι την αποδέχονται, πλην όμως ισχυρίζονται ότι η ως αν φράση δεν έχει εξυβριστικό περιεχόμενο αλλά αποτελεί κρίση. Ο ισχυρισμός αυτός αποδεικνύεται αβάσιμος, καθόσον, η ως άνω έκφραση είναι προσβλητική εμπεριέχουσα μομφή για τις ενέργειες του Διαιτητή και ενέχει απαξίωση προς το πρόσωπό του».


Κατά τ’ άλλα, πέραν του προστίμου που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αντίστοιχη ήταν και η ποινή στον Ολυμπιακό για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο (17.000 ευρώ), όπως και στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη (16.000 ευρώ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x