Stoiximan Super League

Απέδρασε από το Περιστέρι αλλά δεν γλίτωσε τα μπαράζ ο ΟΦΗ!

Και τώρα μπαράζ για τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Βέρα επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι αλλά ο Αστέρας δεν του έκανε το χατήρι και πλέον ετοιμάζεται για την... μάχη της Κρήτης με τον Πλατανιά.

Έκανε την δουλειά του αλλά δεν απέφυγε τα μπαράζ ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί έπαιξαν πανέξυπνα στο Περιστέρι και έφυγαν με το «διπλό», επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου. Ωστόσο, δεν... γλίτωσαν τα μπαράζ καθώς ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 3-0 του Πανιωνίου.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Χάιμε Βέρα πρέπει να αρχίζει την προετοιμασία για τις διπλές αναμετρήσεις με τον... συντοπίτη Πλατανιά, στις οποίες θα διεκδικήσει την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα! Ο Νέιρα στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς, που άντεξαν στην πίεση του Ατρόμητου και βρήκαν και δεύτερο τέρμα στο 74’ με γκολ του Σασί στην κόντρα μετά από παιδικό λάθος του Ρισβάνη.

Φινάλε με ήττα για τον Ατρόμητο, που τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και ετοιμάζει... διαβατήρια για την επόμενη σεζόν που θα τον βρει ξανά στα προκριματικά του Europa League!

Το ματς



Ο Ατρόμητος πήρε την κατοχή και τον έλεγχο στο ξεκίνημα του αγώνα, πατούσε καλύτερα και είχε και την πρώτη καλή φάση αλλά ο Κουλούρης δεν έκανε ούτε κοντρόλ ούτε σουτ από την μικρή περιοχή. Η ομάδα του Κάναντι προσπαθούσε κυρίως από τα πλάγια και με ορθολογικό ποδόσφαιρο να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΗ, που ήταν καλά στημένος στο γήπεδο και κρατούσε με σχετική άνεση μακριά από την περιοχή του Σωτηρίου τους γηπεδούχους. Και... ξαφνικά, οι Κρητικοί βρήκαν σε μια ανύποπτη φάση το γκολ που τους άνοιξε τον δρόμο για το «διπλό». Ήταν το 21ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έμεινε... ζωντανή στην περιοχή των γηπεδούχων και ο Νέιρα με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Μέγερι για το 1-0.

Το γκολ αυτό ξάφνιασε τους γηπεδούχους, που στα επόμενα λεπτά δεν «πατούσαν» καθόλου καλά και λίγο έλειψε να δεχτούν και δεύτερο αλλά ο Μέγερι είπε «όχι» στον Μπράουν. Ο ρυθμός σιγά σιγά έπεσε, ο ΟΦΗ έσβησε το ματς και πήγε στα αποδυτήρια κρατώντας σχετικά εύκολα το προβάδισμα, με τον Σωτηρίου να βάζει και αυτός το χεράκι του αφού με μεγάλη επέμβαση δεν επέτρεψε στον Κουλούρη να σκοράρει (44’). Ο Κάναντι θέλησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του, έβαλε τον Ενσικουλού στο ματς και έβγαλε τον κακό Ουάρντα και ο Ατρόμητος έγινε πιο απειλητικός. Λίγο αργότερα δε, πέρασε και τον Ουγκράι αντί του Μανούσου αλλά οι Περιστεριώτες δεν έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με... τίποτα.

Παρότι είχαν την υπεροχή και πατούσαν καλύτερα, είχαν και δοκάρι με τον Ρισβάνη, όχι μόνο δεν κατάφεραν να κουνήσουν... πλεκτό στο τελευταίο εντός έδρας ματς αλλά είδαν και τον ΟΦΗ να τους κόβει τις ελπίδες για ισοφάριση. Ήταν το 74ο λεπτό όταν ο Ρισβάνης έκανε παιδικό λάθος και τροφοδότισε τον Γιαννούλη, ο οποίος με ωραία κάθετη έκοψε στα... δύο την άμυνα των γηπεδούχων και ο Σασί που δεν σταματιόταν ούτε με... φάουλ από τον Ούμπιδες, έγραψε το 2-0 με άψογο τσιμπητό πλασέ . Κάπου εκεί το ματς, «έσβησε» οριστικά. Ο ΟΦΗ είχε πάρει αέρα δύο τερμάτων, ο Ατρόμητος έδειξε να μένει από δυνάμεις και όρεξη, με το τελευταίο σφύριγμα του Ζαχαριάδη να αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα στους φιλοξενούμενους που δεν απέφυγαν τα μπαράζ παρά την ήττα.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατηισαΐας, Κατράνης, Ούμπιδες, Μπουσουλατζιτς (82’ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Ουάρντα (46’ Ενσικουλού), Μανούσος (56’ Ουγκράι), Κουλούρης.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ, Σασί, Μεγιάδο, Ναμπί (82’ Σακόρ), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα (87’ Ντίνας), Φερέιρα (73’ Νάστος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x