Stoiximan Super League

Από Γιάννενα, Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Καθοριστικό ματς απόψε για τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό ΠΑΣ για να επιστρέψει σε… τροχιά Ευρώπης.

Χωρίς κανένα περιθώριο για νέες απώλειες θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» μετά τα τελευταία αποτελέσματά τους υποχώρησαν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως θέλουν από σήμερα να επιστρέψουν στις νίκες και να μπορέσουν να καταλάβουν μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν για να «σβήσουν» την ποινή που τους έχει επιβληθεί από την UEFA.

Ο Γιώργος Δώνης πήρε για πρώτη φορά σε αποστολή τον Αρμενάκα, ενώ αναμένεται ο Καμπετσής να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μακέντα που εκτίει ποινή για κάρτες.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο και Μαυρομάτη, ενώ οι Γιόχανσον και Ινσούα θα αγωνιστούν ως φουλ-μπακ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Τζανδάρης και ο Κουρμπέλης, με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα πλάγια. Μπροστά θα είναι μόνο ο Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x