Stoiximan Super League

Από την ίδια θέση στο ντέρμπι…

Τη νίκη με την οποία θα πάει ισόβαθμος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο. Φουλ επίθεση από Αναστασίου.

Από σήμερα αρχίζει μία σειρά επτά αγώνων μέσα σε 20 ημέρες για τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνουν πολλά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» θα δίνουν από ένα παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες, με την αρχή να γίνεται με την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο υποδέχονται σήμερα στη Λεωφόρο (16:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εν όψει και του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη κόντρα στους Κρητικούς για να πάει ισόβαθμο του Ολυμπιακού στο Φάληρο, ενώ θα έχει προηγηθεί ο αγώνας με την Αϊντχόφεν για το Europa League.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το Κύπελλο, θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, θα φιλοξενήσει την Αϊντχόφεν και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πριν από τη νέα διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Έλληνας τεχνικός περιμένει τον ΟΦΗ να παίξει κλειστά και έχει τονίσει στους παίκτες του ότι χρειάζεται πίεση ψηλά από την αρχή, για να σκοράρουν γρήγορα, διότι όσο περνάει η ώρα χωρίς γκολ οι Ηρακλειώτες θα πάρουν ψυχολογία και ηθικό για τη συνέχεια.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι ο Αναστασίου επιστρέφει στο επιθετικό 4-3-1-2 με δίδυμο στην επίθεση τους Καρέλη, Κλωναρίδη και πιθανό σχήμα τους: Στιλ, Μπούρμπο, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή (προπονήθηκαν κανονικά και παίζουν), Λαγό, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Κα- ρέλη.

Στην αποστολή είναι ακόμα οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Δώνης, Ντίνας, Μπούι και Πέτριτς. Εκτός έμειναν ο Ρισβάνης και οι Μέντες, Μπεργκ, Μπαϊράμι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x