Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αποδεικνύεται πόσο μεγάλη δυναμική έχει ο Ολυμπιακός»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ανακοίνωση του Αντόνιο Κορδόν και εν αναμονή της απόφασης για τον επόμενο προπονητή, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες από Ιταλία και Τουρκία περί Ζοσέ Μουρίνιο και από Γαλλία για Παγέ της Μαρσέιγ, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως και μόνο τέτοιες αναφορές αποδεικνύουν πόσο μεγάλη δυναμική εξακολουθούν να έχουν οι Πειραιώτες ως σύλλογος, παρά τη χειρότερή τους χρονιά εδώ και πολλά χρόνια.

Για το θέμα του προπονητή, τόνισε ότι είναι πλέον θέμα χρόνου. «φάγαμε τον γάιδαρο, μόνο η ουρά μένει…», καθότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα και θα γνωστοποιήσει τον «εκλεκτό» του ο Κορδόν.

Όσον αφορά τον Μπακαμπού, είπε πως άμεσα αναμένουμε την απόφασή του και αυτό περιμένουμε είναι να ξεκαθαρίσει αν θα αποφασίσει για το αθλητικό ή το… οικονομικό κριτήριο της επιλογής του. Αν δηλαδή, θα αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού ή τα Εμιράτα, εκτός και αν θελήσει να το τραβήξει κι άλλο, ψάχνοντας κάτι παραπάνω, κάτι που οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα αποδεχθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x