Stoiximan Super League

Αποφασίζει από… αύριο για Βέλεθ ο Παντελίδης

Ρεπό έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Σάββα Παντελίδη να πιάνει από αύριο δουλειά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και να αποφασίζει για την τιμωρία του Βέλεθ που συμπλήρωσε κάρτες.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την Καθαρά Δευτέρα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Άρη, μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν ξανά αύριο στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος θα καταστρώσει τα πλάνα του για τον προσεχή αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εν τω μεταξύ, ο Φρανκ Βέλεθ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο χθεσινό ματς στο Φάληρο, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αμυντικός θα απουσιάσει σε έναν από τους προσεχείς αγώνες με: Απόλλωνα Σμύρνης (εντός), ΟΦΗ (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Ατρόμητο (εντός).

Νέο Pamestoixima.gr: Στο Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ διαλέγεις ποια ομάδα θα προκριθεί με ενισχυμένες αποδόσεις! Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x