Stoiximan Super League

Αποφασίζει για Ιντέγε ο Ένινγκ

Στην τελευταία προπόνηση του Άρη θα φανεί αν ο Μίχαελ Ένινγκ θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Νιγηριανό επιθετικό για το αυριανό παιχνίδι στη Λαμία.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τη συμμετοχή του Μπράουν Ιντέγε στην αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έχει προπονηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε από τον Βράνιες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μπορεί ο Αφρικανός φορ να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά και στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο ήταν εκτός και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες και ο Μίχαελ Ένινγκ θα αποφασίσει αν μπορεί να υπολογίζει τον παίκτη για το συγκεκριμένο ματς ή θα τον ξεκουράσει ενόψει και της συνέχειας.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Γερμανού τεχνικού, δεν πρόκειται (ξανά) να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Και μετά τη σημερινή προπόνηση θα ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x