Stoiximan Super League

Αποφασίζει για Ολιβέιρα ο Κωστένογλου

Η παρουσία του Νέλσον Ολιβέιρα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ θα είναι καταλυτική για την απόφαση του Νίκου Κωστένογλου να τον χρησιμοποιήσει στο ερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Φουριόζος επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος φορ μπήκε χθες κανονικά στις προπονήσεις τις ΑΕΚ και θέλει να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και ότι έχει μεγάλη διάθεση να αγωνιστεί.

Η συμμετοχή του στο οικογενειακό διπλό της χθεσινής προπόνησης έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Ο Νίκος Κωστένογλου θέλει να δει και σήμερα την κατάσταση του Πορτογάλου, στην τελευταία προπόνηση του συνόλου ενόψει του δύσκολου ντέρμπι. Και αυτό διότι ούτε ο παίκτης, ούτε ο προπονητής της ΑΕΚ θέλουν να ρισκάρουν να μπει στο παιχνίδι αν δεν 100% έτοιμος.

Η σημερινή προπόνηση θα αποτελέσει το κρίσιμο τεστ για την παρουσία του Νέλσον Ολιβείρα στην αποστολή, που θα κρίνει και το αγωνιστικό πλάνο του Νίκου Κωστένογλου για το ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x