Stoiximan Super League

Αποφασίζει για τους 11 του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς

Σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο για το πώς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα με τη Λουντογκόρετς. Τα διλήμματα του Μαρτίνς.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς στην αυριανή πρώτη αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (22:00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πλουσιότερο οπλοστάσιο για το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και αρκετά διλήμματα σχετικά τόσο με τα πρόσωπα, όσο και τη διάταξη που θα επιλέξει. Ο Τζολάκης είναι φαβορί για το τέρμα και ο Σεμέδο ο μόνος 100% σίγουρος για την άμυνα. Αν επιλεγεί 4-3-3, Λαλά και Ανδρούτσος διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ εφόσον κριθεί ετοιμοπόλεμος θα έχει τον πρώτο λόγο αντί του Σισέ. Για τον παρτενέρ του Σεμέδο, ερίζουν ο Σισέ (εφόσον δεν παίξει αριστερά) και ο Μπα, με αουτσάιντερ τον Παπασταθόπουλο γιατί ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξει.

Στο 4-3-3, φαβορί για το κέντρο είναι οι Καμαρά, Κούντε και Εμβιλά, με τον Γάλλο να δείχνει σε καλή κατάσταση. Ο Σουρλής είναι μια καλή λύση, αλλά όχι πρώτη επιλογή του Μαρτίνς, ενώ ο Μπουχαλάκης ακόμη κι αν μπει στην αποστολή δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα. Οι Βαλμπουενά και Μασούρας θα είναι πίσω από τον φορ, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Χασάν, καθώς ο Ελ Αραμπί δεν είναι στο 100% μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό.

Η τελευταία προπόνηση στου Ρέντη θα γίνει στις 19:00 και στις 16:30 θα μιλήσουν στα ΜΜΕ οι Μαρτίνς και Σισέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x