Stoiximan Super League

Αποφασίζουν για Τούμπα

Την Δευτέρα (18/11) θα γίνει η σύσκεψη ανάμεσα σε εκπροσώπους των Άρη, ΠΑΟΚ και αστυνομίας, προκειμένου να αποφασίσουν για την πιθανότητα μετακίνησης οπαδών στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Την ερχόμενη Δευτέρα (18/11) θα αποφασιστούν τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στη συνάντηση εκπροσώπων των ομάδων με την αστυνομία.

Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει στην πιθανότητα μετακίνησης οπαδών, τόσο στο ερχόμενο ματς της Τούμπας, όσο και σ’ αυτό του β΄ γύρου στο «Κλ. Βικελίδης».

Το μόνο που μένει είναι να δώσει την έγκρισή της η αστυνομία, κάτι που δεν έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί, καθώς είναι γνωστή η αρνητική στάση που έχει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα δοθεί το «οκ» από τις Αρχές, με αποτέλεσμα στη σύσκεψη της Δευτέρας να συζητηθούν κυρίως οργανωτικά θέματα των μέτρων ασφαλείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x