Stoiximan Super League

Αρχιδιαιτητής και μέλος της επιτροπής εξομάλυνσης ο Μπίκας!

Ο άνθρωπος που πιστώνεται, σε μεγάλο βαθμό, την εκκαθάριση στους διαιτητές της «παράγκας», ο Γιώργος Μπίκας, θα είναι το δεύτερο μέλος στην επιτροπή εξομάλυνσης και δη, αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ!

Επιστροφή -ευτυχώς- στο… παρελθόν!

Όπως αποκάλυψαν Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του ΣΠΟΡ FM, το δεύτερο μέλος της επιτροπής εξομάλυνσης στην ΕΠΟ θα είναι ο Γιώργος Μπίκας, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του αρχιδιαιτητή!

Ο κ. Μπίκας, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και το καλοκαίρι, καθώς ήταν πρόταση ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ως άτομο ακέραιο, για τη θέση του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ, επιστρέφει στο πόστο που κατείχε για τρία χρόνια, από το 2001 ως το 2004, όταν πρόεδρος στην ελληνική ομοσπονδία ήταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Η θητεία του, τότε, που είχε την υπογραφή του άτυπου μνημονίου μεταξύ Φλωρίδη-FIFA για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, καθώς, αφενός πιστώνεται, σε μεγάλο βαθμό, την εκκαθάριση στους διαιτητές της περιβόητης «παράγκας», αφετέρου τα πρωταθλήματα εκείνης της τριετίας είχαν ενδιαφέρον ως το τέλος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Στη μετέπειτα πορεία του, ο κ. Μπίκας είχε την ευθύνη για τον ορισμό των παρατηρητών στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ενώ σήμερα είναι παρατηρητής διαιτησίας της UEFA.

Με βάση τα παραπάνω, είναι περιττό να τονίσουμε πως πρόκειται για μία από τις πλέον ασφαλείς επιλογές, ενώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και παρά τα όσα υποστήριζαν στη διοίκηση Γκιρτζίκη, περί πρότασης που του έγινε και αρνήθηκε, ο κ. Μπίκας φαίνεται πως ουδέποτε είπε «όχι» στο ενδεχόμενο να αναλάβει ξανά επικεφαλής στην ΚΕΔ.

Θυμίζουμε πως τα μέλη της επιτροπής εξομάλυνσης αναμένεται να ανακοινωθούν το ερχόμενο Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x