Μια ακόμη αποκάλυψη από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ (έστω και… παράπλευρη στην προκειμένη περίπτωση) έκανε ο ΣΠΟΡ FM 94,6!
Μιλώντας με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο για τα τρέχοντα ζητήματα της «Ένωσης», ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε και σε μια υπόθεση «που μπορεί να αποκαλυφθεί πλέον, αφού έχει παραγραφεί».
Επικαλέστηκε λοιπόν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Στέλιος Μανωλάς είχε παραιτηθεί από την ομάδα πριν τη διεξαγωγή του Κυπέλλου τον περασμένο Μάιο.
Κι ενώ ο Ολυμπιακός προετοιμαζόταν για το παιχνίδι, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, η ΑΕΚ προσπαθούσε να πείσει τον υπηρεσιακό τότε τεχνικό να κάτσει στον πάγκο και να κατακτήσει εντέλει το τρόπαιο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






