Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM: Ο Μαυροκουκουλάκης ανέλαβε ξανά τις διεθνείς σχέσεις του Παναθηναϊκού (audio)

Την αποκάλυψη πως ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες ξανά υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Παναθηναϊκού έκανε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Την επιστροφή του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στη θέση του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στις τάξεις της ΠΑΕ για τις διαιτησίες και όχι μόνο στα ευρωπαϊκά ματς του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού τόνισε πως ο ιστορικός παράγοντας θα εκπροσωπεί σε επίπεδο διεθνών επαφών το σύλλογο.

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης ήταν στενός συνεργάτης του Γιώργου Βαρδινογιάννη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ με… ειδικότητα στις διεθνείς σχέσεις, εξ ου και το παρατσούκλι του «μίστερ Μάνος». Το 2000 αποχώρησε και δέκα χρόνια μετά επέστρεψε αποτελώντας τον εκπρόσωπο του Ανδρέα Βγενόπουλου στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Ακούστε εδώ την είδηση, όπως τη μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, όπως επίσης το πώς σκέφτονται στον Παναθηναϊκό να αντιδράσουν για τη στάση της UEFA:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x