Stoiximan Super League

Η αποστολή του Απόλλωνα για Βόλο – Διεκδικεί θέση βασικού ο Άλβες

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο στην 2η αγωνιστική της Super League.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για την εντός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League με τον Βόλο.

Αρχικά, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ του κορωνοϊού τα οποία ήταν όλα αρνητικά και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή. Από αυτή λείπει ο τιμωρημένος Φατιόν, ενώ επέστρεψε ο Μαρτίνες που στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό ήταν εκτός.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Βέρχουλστ, Κότσαρης, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Ραΐλι, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σάχλι, Μαρτίνες, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα και Ιωαννίδης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιάννη Πετράκη για το πρώτο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος, σε αυτά βρίσκεται ο Μπρούνο Άλβες που μοιάζει πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Την ίδια ώρα και ο Φαν Λα Πάρα διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα αντί του Σάχλι, όπως και ο Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x