Stoiximan Super League

Έδεσε τον Σλίβκα ο Απόλλων, στρέφεται και σ’ άλλους!

Ο Βικίντας Σλίβκα συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης ως το 2024, ενώ πλέον στην Ελαφρά Ταξιαρχία στρέφονται και σε ορισμένες ακόμη περιπτώσεις.

Προσέχει για να… έχει ο Απόλλων Σμύρνης! Στην Ελαφρά Ταξιαρχία έχουν ξεκινήσει μια σειρά από επαφές με ποδοσφαιριστές της ομάδας που θεωρούν χρήσιμους για το μέλλον και μπορούν να βασιστούν πάνω τους, έχοντας καταλήξει ήδη σε μια συμφωνία και… πηγαίνουν και γι’ άλλους.

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία των «κυανόλευκων» είναι ότι έφτασαν σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Βικίντας Σλίβκα και μάλιστα ως το 2024. Κάτι που συνιστά επιτυχία, αφού ο Λιθουανός είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων εντός Ελλάδας αλλά και από την Ιταλία. Αυτή η ανανέωση ήταν κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές, ενώ ο ιδιος ο Σλίβκα σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως μιλάει με τον Απόλλωνα και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό σημείο.

Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα έχουν κάνει μια σειρά από επαφές με ορισμένους ακόμη παίκτες. Στην Ελαφρά Ταξιαρχία επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους παίκτες όπως οι Κότσαρης, Ιωαννίδης και Μπαξεβανίδης.

Γενικότερα, οι «κυανόλευκοι»… έπαθαν και έμαθαν τα τελευταία χρόνια με τις δεκάδες αλλαγές στο ρόστερ και τη μη ύπαρξη σταθερού κορμού, κάτι που πάει να αλλάξει σιγά-σιγά από φέτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x