Stoiximan Super League

Έφερε και Εμπακογκού για την επίθεση ο Απόλλων!

Ακόμη μία μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην προσπάθειά του να σώσει τη χρονιά.

Σε ακόμη μία μεταγραφή προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία, στην προσπάθειά της να σώσει τη χρονιά, έφερε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, μετά τον Μανουέλ Φερνάντες, με σκοπό να ενισχυθεί στο επιθετικό κομμάτι.

Ο λόγος για τον Τζέρι Εμπακογκού, με τον 29χρονο Νιγηριανό σέντερ φορ να έχει κάνει ήδη την πρώτη του προπόνηση με τα κυανόλευκα. Ο Εμπακογού είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την Κοζέντσα, ενώ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Serie B και έχει αγωνιστεί για μια χρονιά στη Serie A με την Κάρπι (24 συμμετοχές, 2 γκολ, 2 ασίστ).

Ο Εμπακογκού ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Πάντοβα, ακολούθησε η ανδρική ομάδα και οι Παλέρμο, Γιούβε Στάμπια, Κάρπι, Σαμάρα (σσ. στη Ρωσία), Όσιγιεκ (σσ. στην Κροατία) και Κοζέντσα. Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Τζανλούκα Φέστα, ο οποίος θέλει να τονώσει την επιθετική του γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή που έχει ταχύτητα αλλά και το γκολ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει ιταλικό διαβατήριο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x