Stoiximan Super League

Έρχεται το Σάββατο το πρωί για τον Απόλλωνα ο Μπρούνο Άλβες

Η άφιξη του Μπρούνο Άλβες στην Ελλάδα κλείδωσε για το Σάββατο το πρωί, με τον Πορτογάλο στόπερ να περνάει στη συνέχεια από ιατρικά και να υπογράφει στον Απόλλωνα.

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Μπρούνο Άλβες στον Απόλλωνα Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία βάζει πλώρη για να ολοκληρώσει την σπουδαιότερη μεταγραφή του τα τελευταία χρόνια, βάζοντας στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή με τεράστιες παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία!



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sportfm.gr, η άφιξη του Μπρούνο Άλβες στην Ελλάδα «κλείδωσε» για το Σάββατο το πρωί μετά τις απαραίτητες κινήσεις που έγιναν από τους κυανόλεκους.

Κάπως έτσι, ο 39χρονος Πορτογάλος στόπερ θα προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 06:10 το πρωί του Σαββάτου, με απευθείας πτήση από το Πόρτο!

Στη συνέχεια, αναμένεται να περάσει από τις κατάλληλες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Μπρούνο Άλβες, πάντως, είχε όλο το καλοκαίρι ειδικό γυμναστή και έκανε μόνος του ατομικές προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος όταν βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Όλα, όμως, θα φανούν από τα εργομετρικά του.








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x