Stoiximan Super League

Απόλλων: Ο Αργεντινός «μπομπέρ», οι επαφές και ο νέος προπονητής

Ο Απόλλων Σμύρνης κάνει διαδοχικές επαφές με στόχους του ενόψει του μεταγραφικού παζαριού του Ιανουαρίου, ενώ συνεχίζει και το ψάξιμο για τον διάδοχο του Τζανλούκα Φέστα.

Τα κρούσματα κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στον Απόλλωνα Σμύρνης έφεραν την αναβολή των τριών τελευταίων αγώνων του (με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Βόλο) για το 2021. Κάπως έτσι, οι προπονήσεις συνεχίζουν να γίνονται ατομικές και σιγά-σιγά εκ νέου θα αρχίσουν ξανά οι ομαδικές, με τους νοσήσαντες να επιστρέφουν σε αυτές όταν βγάλουν διπλό αρνητικό τεστ.

Την ίδια ώρα, πάντως, στην Ελαφρά Ταξιαρχία έχουν αρχίσει οι προτάσεις και οι επαφές με πιθανούς στόχους για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως μετά από εισήγηση του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, γίνονται επαφές με Αργεντινό επιθετικό ο οποίος έχει καλό προφίλ στη χώρα του και εξαιρετικά νούμερα τις τελευταίες σεζόν και ειδικά στην πιο πρόσφατη, θεωρώντας πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μπορεί να λύσει το επιθετικό πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, στα ραντάρ υπάρχουν αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές. Ψηλά στη λίστα υπάρχει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή σχετικά με την ενίσχυση στα εξτρέμ, ενώ για τα στόπερ τσεκάρονται αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ένας Πορτογάλος που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του, αλλά δεν αποκλείεται να το «σπάσει», ενώ στη λίστα υπάρχουν ποδοσφαιριστές και από την Ελλάδα, όπως ο Γιαννούλης, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η πρώτη.

Στον Απόλλωνα θα αποκτήσουν σίγουρα και ένα δεκάρι που μπορεί να κάνει τη διαφορά, δίνοντας βάθος στην εν λόγω θέση αφού ο Μαρτίνες μπορεί να προσφέρει λύσεις αλλά ο Ματέι δεν έχει δείξει καθόλου καλό πρόσωπο και πιθανόν να αποχωρήσει. Στο μέτωπο των αποχωρήσεων, οι Ντάουντα, Ράιλι, Λισγάρας πρέπει να θεωρούνται «ξένο» σώμα στην ομάδα, αφού φαντάζει απίθανο να παραμείνουν, ενώ και ο Βέρχουλστ ψάχνει για μια ομάδα που θα αγωνίζεται.

Τέλος, στο θέμα του προπονητή συνεχίζεται το «σαφάρι». Περίπτωση από την Super League εξετάστηκε αλλά δύσκολα θα κάτσει, οπότε η ψακτική συνεχίζεται με τεχνικούς από το εξωτερικό που έχουν περάσει πάντως από πάγκους ομάδων της Super League, όπως ο Σα Πίντο που είχατε ενημερωθεί σχετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x