Stoiximan Super League

Ψάχνεται και για σέντερ φορ ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης ενισχύθηκε στην άμυνά του με τον Αντρέ Καλίσιρ, ωστόσο τσεκάρει την αγορά και για επιθετικό.

Οι δύο σερί εντός έδρας ήττες του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, αμφότερες με 1-0, έδειξαν πως η ομάδα έχει εν μέρει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων όταν απουσιάζουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μπεντινέλι και ο Ιωαννίδης.

Ο Ντάουντα παρότι είναι ένας έμπειρος στράικερ, δείχνει έξω από τα νερά του και μακριά από τον παλιό καλό του εαυτό. Σαν να μην έχει ρυθμό φαίνεται ο Νιγηριανός φορ, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει ακόμη τις προσδοκίες. Παρότι αρχικά ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού, το τελευταίο δίμηνο δείχνει να το έχει ξεπεράσει αλλά δεν έχει επανέλθει πλήρως.

Κάπως έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, στην Ελαφρά Ταξιαρχία τσεκάρουν την αγορά και εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να προσφέρουν στην ομάδα αυτό που της λείπει: το εύκολο γκολ!

Φυσικά, η αγορά του Ιανουαρίου είναι πάντα δύσκολη για τις ομάδες και εγκυμονεί κινδύνους. Οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που υπάρχουν είναι εμφανώς λιγότερες, ίσως να μην υπάρχει τόσο μεγάλη γκάμα και ποικιλία. Βέβαια, από την άλλη μεριά όσο περνάνε οι ημέρες και πλησιάζουμε προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου οι οικονομικές απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών θα μειώνονται και οι περιπτώσεις θα είναι πιο προσιτές και εφικτές.

Διαβάστε ακόμα:

Απόλλων: Κάτω από τη... βάση στη δημιουργία
Απόλλων σε Κλάτενμπεργκ: «Θα συνεχίζετε να μας βάζετε Έλληνες διαιτητές;»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x