Stoiximan Super League

Απόλλων: «Ναυάγιο» με Ντίμα, Αμπντελαουί - Ρίχνει το μπάτζετ για στόπερ, πάει για τρεις κινήσεις!

Ο Απόλλων Σμύρνης αναζητά άλλη περίπτωση πλέον για τα στόπερ, πιο οικονομική από αυτή του Αμπντελαουί ώστε να εξοικονομήσει χρήματα για να κάνει και μια έξτρα μεταγραφή.

«Καυτή» θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για τον Απόλλωνα Σμύρνης, όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει σαφέστατα κενά στο ρόστερ της, ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του το βλέπουν και οι επαφές είναι συνεχόμενες με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Η περίπτωση του Κονσταντίν Ντίμα, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα, ναυάγησε όπως και αυτή του Αγιούμπ Αμπντελαουί. Ο δεύτερος ζητούσε ένα ποσό γύρω στις 150 χιλ. ευρώ ετησίως, αλλά οι «κυανόλευκοι» είχαν ανέβει μέχρι τα 120 το ανώτερο. «Γάμος» δεν μπορούσε να γίνει υπό αυτές τις προϋποθέσεις και ο διεθνής Αλγερινός στόπερ στρέφεται σε άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του. Πλέον, ο Απόλλων Σμύρνης θα πάει για έναν στόπερ βασικό, εξοικονομώντας έτσι χρήματα για να προχωρήσει και για τρίτη μεταγραφή.

Διότι η απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ θεωρείται δεδομένη από την Ελαφρά Ταξιαρχία, αλλά πλέον επανέρχεται στο προσκήνιο και η περίπτωση του Μιχάλη Μανιά, η οποία πάντα βρισκόταν στο τραπέζι όπως είχατε ενημερωθεί από το sportfm.gr αλλά υπό προϋποθέσεις. Πλέον, ο Έλληνας φορ που συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά έχει ρίξει αρκετά το κασέ του και οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

Ο χρόνος, πάντως, περνάει και συνεχίζει να πιέζει τον Απόλλωνα. Μπορεί η μετάθεση της σέντρας του πρωταθλήματος να «βολεύει» την Ελαφρά Ταξιαρχία, αλλά και πάλι πρέπει να αποκτηθούν σύντομα οι εκλεκτοί για την ενίσχυση ώστε ο Γιάννης Πετράκης να καταφέρει να παρουσιάσει μια έτοιμη και ανταγωνιστική ομάδα στην πρεμιέρας. Γιατί όπως το δήλωσε και ο τεχνικός από την Κρήτη προσφάτως, ο Μαρτίνες δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Ματέι θέλει ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x