Stoiximan Super League

Απόλλων Σμύρνης: Τη Δευτέρα (2/8) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Με ανακοίνωσή του, ο Απόλλων Σμύρνης γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αποκτήσουν ένα εισιτήριο διαρκείας.

Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τους τρόπους απόκτησης εισιτηρίων διαρκείας.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η «Ελαφρά Ταξιαρχία», η διάθεση των διαρκείας θα αρχίσει από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

Ήρθε η ώρα να ανταμώσουμε και πάλι. Τηρώντας όσα μας επιτρέπουν να είμαστε απόλυτα ασφαλείς απέναντι στον κορονοϊό, αρχίζει τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. 

Ακολουθούμε βήμα βήμα όσα προβλέπουν οι σχετικές ΚΥΑ και ετοιμαζόμαστε να τα πούμε ξανά από κοντά στις εξέδρες του φιλόξενου «Γεώργιος Καμάρας».

Ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι η προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας εν όψει της νέας σεζόν.

Προμηθεύσου το εισιτήριο διαρκείας, κλείσε από τώρα  τη θέση που θέλεις και  στάσου δίπλα στην ομάδα μας. 

Το Εισιτήριο Διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνες του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE INTERWETTEN 2021 – 2022 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2021 – 2022.

Για τους ενδιαφερόμενους ισχύουν όσα προβλέπονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ. 44779/2021 του ΦΕΚ 3117/Β/16-7-2021.

Συνεπώς δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνον οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν νοσήσει και αναρρώσει το τελευταίο εξάμηνο.

Ένα ποσοστό μέχρι 5% της πληρότητας μπορεί να είναι ανεμβολίαστοι μέχρι 15 ετών. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 15 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ PCR 72 ωρών ή Rapid τεστ 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Αντίθετα, οι ανήλικοι μέχρι 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται με αρνητικό self test που θα διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται στην είσοδο με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης των πιστοποιητικών.

Σε κάθε περίπτωση, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο.

Για την προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας είναι επίσης απαραίτητα η αστυνομική ταυτότητα του φιλάθλου και το ΑΜΚΑ

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και τις σχετικές ΚΥΑ για αγορά εισιτηρίων διαρκείας, απαιτούνται: 

- Πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19 ή
- Προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιασμού (στην περίπτωση αυτή, το εισιτήριο διαρκείας θα παραλαμβάνεται μετά το πέρας 14 ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού).
- Επαλήθευση των πιστοποιητικών εμβολιασμού θα γίνεται μέσω της επίσημης εφαρμογής της Ελληνικής Δημοκρατίας Covid Free GR.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x