Stoiximan Super League

Έφερε ισοπαλία και με τον ΑΠΟΕΛ ο Απόλλων Σμύρνης!

Ακόμη μία φιλική ισοπαλία για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ήρθε 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Με δέκα τελείωσε το ματς η Ελαφρά Ταξιαρχία.

Δεν κερδίζει, αλλά δεν χάνει κιόλας ο Απόλλων Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία έφερε την τέταρτη ισοπαλία της σε ισάριθμα φιλικά, μένοντας στο 0-0 κόντρα στον ποιοτικότερο, αλλά με μικρότερο χρονικό διάστημα προετοιμασίας, ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για το πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, δείχνοντας κατά διαστήματα καλή εικόνα. Ένα ματς, πάντως, που παρότι φιλικό είχε μπόλικη δύναμη και μαρκαρίσματα, πέντε κίτρινες κάρτες, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο το παιχνίδι λόγω αποβολής.

Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, πάντως, οι δύο ομάδες έστειλαν κοινό μήνυμα για τα 47 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο!


Καλύτερος στα μισά του πρώτου μέρους ο Απόλλων Σμύρνης, που είχε ορισμένες ευκαιρίες για να βρει το γκολ, με τον ΑΠΟΕΛ να ισορροπεί και να έχει τις δικές του στιγμές μέχρι το φινάλε. Το δεύτερο μέρος κινήθηκε σε πιο αργό τέμπο, με κατοχή και ευκαιρίες (λιγοστές) να είναι μοιρασμένες και το μόνο που αλλάζει να είναι οι αριθμητικές ισορροπίες αφού ο Απόλλων τελείωσε λόγω αποβολής με παίκτη λιγότερο. Στα αξιοσημείωτα για τους «κυανόλευκους» πως έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο, παίζοντας για 25 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάστρο, ενώ από πλευράς της κυπριακής ομάδας υπάρχει ανησυχία για τον Γουίλερ που αποχώρησε με τραυματισμό στο 16ο λεπτό.

ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο (46? Μιχαήλ), Καρό (46? Ντιας), Πολυκάρπου (46? Σάβιτς), Βινίσιους, Γουίλερ (16? Ζαμπάλα, 60’ Βρόντης), Ντε Βινσέντι (46? Λουντέμο), Κούτσακος (46? Ντανίλο), Εφραίμ (46? Θεοδώρου), Εντονγκαλά, Κατσαντώνης (46? Μπερν), Κβιλιτάια.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Βέρχουλστ (46’ Κότσαρης, 75’ Κυρίτσης), Ντεντάκης (46’ Μπαξεβανίδης), Βιτλής (46’ Τουτουαρίμα), Ντομίνγκες (80’ Δούμας), Ραΐλι (46’ Λισγάρας), Φατιόν (80’ Γιαννάκη), Σλίβκα (65’ Κάστρο), Παπαγεωργίου (46’ Τσιλούλης), Κραγιόπουλος (75’ Φωκάς), Παμλίδης (70’ Γκούφας), Ντάουντα (85’ Μουστάκας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x