Stoiximan Super League

To επικίνδυνο μαρκάρισμα του Καστάνιο τιμωρήθηκε με… κίτρινη μέσω εξέτασης VAR!

Μία περίεργη φάση εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με πρωταγωνιστή τον ρέφερι, Κωνσταντίνο Τσετσίλα.

Μία φάση που σηκώνει συζήτηση εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σχετικά με την εφαρμογή του πρωτοκόλλου που αφορά στο VAR.

Συγκεκριμένα, στο 53’ ο Πέπε Καστάνιο πραγματοποίησε ένα επικίνδυνο τάκλιν στον Φατιόν, με τον διαιτητή, Κωνσταντίνο Τσετσίλα να υποδεικνύει απλά την παράβαση χωρίς να τιμωρεί τον αμυντικό των Αρκάδων.

Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα, ο ρέφερι σταμάτησε τη ροή του αγώνα κατόπιν σχετικής εισήγησης του Ευστάθιου Γκορτσίλα που εκτελούσε χρέη VAR, καθώς η φάση εξεταζόταν για πιθανή κόκκινη κάρτα.

Τελικά, αυτό αποφασίστηκε ήταν να δοθεί κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, κάτι όμως που δεν προβλέπεται ως περίπτωση από το πρωτόκολλο του VAR, καθώς ή θα έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα ή τίποτα.

Η μοναδική περίπτωση που θα μπορούσε να δοθεί κίτρινη κάρτα, ήταν να είχε δείξει αρχικά απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και να «μείωνε» την ποινή του, έπειτα από εξέταση VAR.

Δείτε τη φάση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x