Stoiximan Super League

Άλλα κόλπα ο Βόλος, έκανε... παρέλαση στη Ριζούπολη

Το 2/2 έκανε στη Super League 1 ο Βόλος, που επικράτησε άνετα 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει ο Βόλος στην εφετινή σεζόν!

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ επιβλήθηκε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική της Super League 1 και έκανε το 2/2, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Φερνάντες, Φαν Βέερτ και Μπαρτόλο οι σκόρερ για τους νικητές, μείωσε με τον Ιωαννίδη η «Ελαφρά Ταξιαρχία», που δεν έχει βαθμό μετά από δύο ματς.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-3-3 πορεύτηκαν και οι δύο προπονητές.

Ο Γιάννης Πετράκης είχε τον Βέρχουλστ κάτω από τα δοκάρια, με Ντεντάκης, Λισγάρα, Άλβες και Τουτουαρίμα στην άμυνα. Οι Παπαγεωργίου, Σλίβκα και Κάστρο αποτέλεσαν την τράδα στον άξονα, με την επιθετικά τριάδα να απαρτίζεται από Παμλίδη, Σάχλι και Ντάουντα.

Για τους Βολιώτες, ο Κλέιμαν υπερασπίστηκε την εστία με Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο και Φεράρι στην άμυνα και Τσοκάνη, Μπαρτόλο και Φερνάντες στα χαφ, πίσω από Ροσέρο, Ρεγκατέν και Φαν Βέερτ.

Το ματς

Μπορεί η πρώτη ευκαιρία να ανήκε στον Απόλλωνα, με τον Κλέιμαν να αποκρούει το βολέ του Σλίβκα στο 3’, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Φερνάντες άνοιξε το σκορ για τον Βόλο με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 12’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση με τον Ντάουντα, ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το πέρας του πρώτου ημιχρόνου, παρά τις προσπάθειες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Με γκολ για τον Βόλο, στο 49’! Σκόρερ ο Φαν Βέερτ, με εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Πουρίτα.

Στο 63’ ήρθε το τρίτο γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας, αυτή τη φορά με υπέροχη προσπάθεια και τελείωμα του Μπαρτόλο.

Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μαζέψουν λίγο το σκορ, χάρη σε ωραία κεφαλιά του Ιωαννίδη κατόπιν σέντρας του Τσιλούλη.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα, με τον Βόλο να πανηγυρίζει μία άνετη νίκη και τον Απόλλωνα να μένει στο μηδέν και χαμηλά στη βαθμολογία.

Τα highlights του αγώνα



MVP: Αρκετοί παίκτες του Βόλου είχαν εξαιρετική παρουσία, ωστόσο θα ξεχωρίσουμε τον Χουλιάν Μπαρτόλο, που είχε και ασίστ, και γκολ.

Η σφυρίχτρα: Δίχως προβλήματα η διαιτησία του Κώστα Περράκη, σε ένα ματς δίχως δύσκολες φάσεις.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Απόλλων Σμ. (Γ. Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα (46’ Μπαξεβανίδης), Παπαγεωργίου (60’ Ματέι), Σλίβκα, Κάστρο, Παμλίδης (53’ Φαν Λα Πάρα), Σάχλι (53’ Τσιλούλης), Ντάουντα (53’ Ιωαννίδης).

Στον πάγκο: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Ράιλι, Μαρτίνες.

Βόλος (Γ. Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (74’ Σοάρες), Ροσέρο (86’ Βοϊτκόφσκι), Φερνάντες (63’ Νίνης), Φαν Βέερτ.

Στον πάγκο: Κότνικ, Κούζντρα, Γκουλέν, Λογαράς, Μεταξάς, Τερεζίου.

Διαιτητής: Περράκης
Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Κολοσιώνης
4ος: Τσέτσιλας
VAR: Γκορτσίλας, Πάτρας

Δείτε ΕΔΩ το live του sport-fm.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x