Stoiximan Super League

Απόλλων Σμύρνης: Εκτός οι... απείθαρχοι Βέρχουλστ-Γιακιμόφσκι, μέσα οι «νέοι» με Λαμία

Βέρχουλστ και Γιακιμόφσκι έμειναν εκτός της αποστολής του Απόλλωνα Σμύρνης λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, με τους νεοαποκτηθέντες Φερνάντες και Εμπακόγκου να υπολογίζονται για την Λαμία.

Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή (18/02) προπόνηση η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λαμία, την Κυριακή (20/2), στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η «ελαφρά ταξιαρχία» θα παραταχθεί στην εν λόγω αναμέτρτηση χωρίς τους Βέρχουλστ και Γιακιμόφσκι, που φέρονται να υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και «κόπηκαν» από τον Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος αντιθέτως θα έχει στην διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες Φερνάντες και Εμπακόγκου!

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους: Κότσαρη, Σορκάν, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Ντεντάκη, Βιτλή, Ρόγκνε, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φερνάντες, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Εμπακόγκου, Σίνιεβιτς, Ντάουντα και Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x