Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Καλλιθέα.

Φιλική νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης πήρε ο ΟΦΗ με 2-1, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Καλλιθέα. Ένα ισορροπημένο ματς, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να είναι ελαφρώς καλύτερη και οι Κρητικοί να δικαιώνονται για το τελευταίο καλό τους 20λεπτο.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να πατάει καλύτερα στο πρώτο 25λεπτο, να ψάχνει το γκολ και να έχει δύο καλές στιγμές με τον Παμλίδη. Σιγά-σιγά ο ΟΦΗ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, να ισορροπεί και να γίνεται και αυτός απειλητικός με την καλύτερη στιγμή των Κρητικών να γράφεται πριν το φινάλε του ημιχρόνου όταν ο Καστάνιος με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν… εκρηκτικό αφού ο ΟΦΗ άνοιξε στο 47’ το σκορ με τον Καστάνιος, για να απαντήσει τρία λεπτά αργότερα ο Σαχλί στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Οι αλλαγές των δύο τεχνικών στη συνέχεια έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, για να έρθει στο 84ο λεπτό ο Φαν Ντάινεν να νικήσει τον Βέρχουλστ για το τελικό 2-1 υπέρ του ΟΦΗ!

Απόλλων Σμύρνης: Βέρλχουστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Φατιόν, Τατουαρίμα, Σλίβκα, Ματέι, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ιωαννίδης.

Έπαιξαν και οι Σαχλί, Μπαξεβανίδης, Ντάουντα, Μαρτίνες, Βιτλής, Κραγιόπουλος.

ΟΦΗ: Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Βούρος, Μαρινάκης, Λυμπεράκης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γρίβας, Καστάνιος.

Έπαιξαν και οι Ουές, Διαμαντής, Γαγιέγος, Καμάου, Φαν Ντάινεν, Νικοκοιράκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x