Stoiximan Super League

Στον Απόλλωνα ψάχνουν παίκτες που ξέρουν τη Super League

Στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζουν τη μεταγραφική αναζήτηση ενόψει της νέας σεζόν, με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.

Το θέμα του προπονητή έχει κλείσει στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού όπως ενημερωθήκατε προ ημερών από το sportfm.gr ο Γιάννης Πετράκης θα αναλάβει τα ηνία και πλέον άπαντες στην Ελαφρά Ταξιαρχία φτιάχνουν την ατζέντα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ο Νίκο Μαρτίνες την... ίδια μέρα της συμφωνίας με τον Γιάννη Πετράκη έκλεισε στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Βόλου, μεταξύ άλλων, να περνάει και από την έγκριση του Έλληνα τεχνικού.

Το πλάνο των ανθρώπων του Απόλλωνα είναι συγκεκριμένο. Πρώτα να κλείσει με παίκτες που γνωρίζουν καλά την ελληνική πραγματικότητα, να προχωρήσει και στις ανανεώσεις συμβολαίων και στη συνέχεια να κοιτάξει και στο εξωτερικό για διάφορες περιπτώσεις.

Η περίπτωση του Μιχάλη Μανιά «παίζει» για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ελληνα φορ να καλοβλέπει την... μεγάλη του επιστροφή στα κυανόλευκα πιο ζεστά από ποτέ. Μπορεί ναι μεν το κασέ του να είναι πιο μεγάλο απ' όσο θέλουν να δώσουν στην Ελαφρά Ταξιαρχία, αλλά εάν υπάρξει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές μπορεί να κλείσει. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν δύο πράγματα. Να αποχωρήσει ένας εκ των Ιωαννίδη ή Ντάουντα, με τον δεύτερο να μοιάζει πιο πιθανό, αλλά και να μην προχωρήσει τελικά η περίπτωση του Μπαράλες που απασχολεί αλλά έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βαλεριάνος είναι ένας παίκτης που εξετάζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει κενό. Ο Χουχούμης τελικά φαίνεται πως δεν θα παραμείνει και οι κυανόλευκοι θα ψαχτούν για δύο αριστερά μπακ, αφού δεδομένη είναι και η αποχώρηση του Μπρούσιτς.

Ψακτική γίνεται για τη θέση του στόπερ, όπου θα αποκτηθούν δύο παίκτες με τον έναν πιθανότατα να προορίζεται για βασικός. Μην ξεχνάμε τον χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και των εξτρέμ, όπου πρέπει και θα γίνει ποιοτική αναβάθμιση. Ας μην βιαζόμαστε πολύ, βέβαια, αφού ακόμη έχουμε 8 Ιουνίου!

Όσο για τον Νεόφυτο Μιχαήλ που ακούστηκε στην Κύπρο; Ναι, μπορεί να προχωρήσει και τον θέλει ο Πετράκης! Αλλά θα πρέπει να πωληθεί ο Βέρχουλστ. Όποιος δώσει τα 500 χιλιάρικα τότε θα τον κάνει δικό του.

Οι προτάσεις από ατζέντηδες πέφτουν βροχή, πάντως... Άπαντες γνωρίζουν πως ο Μονεμβασιώτης πληρώνει στην ώρα του, πράγμα σημαντικό τη σημερινή ημέρα. Ορισμένοι βέβαια αναφέρουν στην πιάτσα πως καμιά φορά δεν προτιμούν τον Απόλλωνα, φοβούμενοι τις αλλαγές προπονητών και πως ο παίκτης μπορεί στη συνέχεια να μην υπολογίζεται...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x