Stoiximan Super League

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης: Ποιος θα πάρει την πρώτη του νίκη;

Απόλλων Σμύρνης και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στη Ριζούπολη με στόχο να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη στην εφετινή Σούπερ Λίγκα.

Μία μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες αγνοούν τι είναι νίκη μέχρι τώρα είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (18:15) σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έχουν στόχο το πρώτο τους εφετινό τρίποντο.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία προέρχεται από την ισοπαλία με αντίπαλο τον Άρη στην προηγούμενη αγωνιστική σε παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Στο δεύτερο της ματς με τον Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο κράτησε ανέπαφη την εστία της παίρνοντας άλλη μια ισοπαλία χωρίς σκορ. Αμυντικά δείχνει βελτίωση με τους παίκτες της να έχουν ως προτεραιότητα να μην δεχθούν γκολ, ωστόσο επιθετικά δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. «Προσπαθήσαμε να έχουμε καλή οργάνωση, είναι δύσκολο να πω τι άλλαξε. Βελτιώθηκαν σε πολλά οι παίκτες, η νοοτροπία και η συμπεριφορά των παικτών είναι πολύ καλή και. με τη βοήθεια τους, θα τα πάμε καλύτερα», ήταν τα λόγια του Τζιανλούκα Φέστα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Θεσσαλονίκης, ελπίζοντας ότι σήμερα όλα θα είναι διαφορετικά.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από την ήττα 2-1 από τον Βόλο εκτός έδρας στην προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στη σειρά για τους Αρκάδες οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία, έχοντας μόλις δύο βαθμούς.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μέχρι τώρα δείχνει να μην έχει βρει τα... περσινά πατήματά της με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα μόλις δύο βαθμούς, από τις δύο ισοπαλίες και τις τρείς ήττες που έχει στο πρωτάθλημα. Τα κακά αποτελέσματα έχουν φέρει πολύ μεγάλο προβληματισμό από τη διοίκηση προς το πρόσωπο του Μίλαν Ράσταβατς. Οι διοικούντες εξέφρασαν την στήριξή τους στον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος όμως πια έχει πίεση να πάρει την πρώτη στην εφετινή σεζόν χωρίς να αποκλείεται και κάτι δυσάρεστο εάν δεν τα καταφέρει.

Ο Απόλλωνας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Βέρχουλστ και του Παμλίδη, ενώ οι Αρκάδες τον Τιλίκα και τους Κανελλόπουλο, Χριστόπουλο και Αντζουλά.

Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους : Κότσαρη, Κυρίτση, Ντομίνγκες, Άλβες, Λισγάρα, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντεντάκη, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Ματέι, Μαρτίνεζ, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Τσιλούλη, Ιωαννίδη, Ντάουντα.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστλάνο, Αλβάρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σανταφε, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά, Μπενίτο και Σόνι.

Πιθανές 11άδες:
Απόλλωνας:
Κότσαρης – Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Άλβες, Μπαξεβανίδης – Κάστρο, Φατιόν, Σλίβκα – Τσιλούλης, Ντάουντα και Φαν Λα Πάρα.

Αστέρας: Τσιφτσής – Άλβαρες, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα – Βαλιέντε, Μουνάφο – Σίτο, Μπενίτο, Κρέσπι – Μπαράλες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x