Stoiximan Super League

Τέλος ο Πετράκης από τον Απόλλωνα - Φέστα και Δέλλας οι πρώτοι υποψήφιοι

Ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως του έγινε γνωστό από τους διοικούντες μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Γιάννης Πετράκης, μόλις τρεις αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος!

Ο Έλληνας τεχνικός πληρώνει το ξεκίνημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά και το γεγονός πως έχει δεχτεί ήδη 11 γκολ η ομάδα, με τους ανθρώπους της Ελαφράς Ταξιαρχίας να του χρεώνουν αρκετά πράγματα, τόσο στη διαχείριση του ρόστερ, όσο και στις επιλογές του την ώρα των αγώνων και στη μεταγραφική περίοδο!

Στον Απόλλωνα θεωρούν πως με αυτή τους την κίνηση… προλαβαίνουν τα χειρότερα για το ματς με τον Ιωνικό την Δευτέρα που αποτελεί πρόωρο τελικό, ενώ παραμένει άγνωστο προς το παρόν ποιος θα καθίσει στον πάγκο των «κυανόλευκων» στο εν λόγω παιχνίδι. Το εν λόγω... ηλεκτροσόκ που χρησιμοποιούμε διαρκώς στην Ελλάδα, θεωρώντας πως έτσι μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα και ρίχνοντας απολύτως όλες τις ευθύνες στον προπονητή.

Τα πρώτα ονόματα που παίζουν πάντως και ήδη έχει γίνει διερευνητική επαφή είναι αυτά του Τζανλούκα Φέστα και του Τραϊανού Δέλλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και να αναμένονται νεότερες τις ερχόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x