Stoiximan Super League

Αποθεώνουν Μαρτίνς οι Βαλμπουενά και Ποντένσε: «Σημάδεψε τις καριέρες μας»

Ματιέ Βαλμπουενά και Ντάνιελ Ποντένσε υποκλίνονται στον Πέδρο Μαρτίνς και το έργο του στον Ολυμπιακό.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Πέδρο Μαρτίνς έκανε ο Ντάνκαν Καστλς των Sunday Times και της Daily Record. Σε αυτό οι Ματιέ Βαλμπουενά και Ντάνιελ Ποντένσε υποκλίνονται στον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού τονίζοντας πως σημάδεψε την καριέρα τους. Επίσης φιλοξενούνται τοποθετήσεις των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου, φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού για τον Μαρτίνς.

Ματιέ Βαλμπουενά: «Θα τον έβαζα στους κορυφαίους τρεις προπονητές που είχα στην καριέρα μου αναφορικά με τη σημασία που είχε στην καριέρα μου. Είχα προπονητές που με βοήθησαν πολύ, όπως ο Έρικ Γκέρετς και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, αλλά ο Πέδρο με βοηθά στην εξέλιξή μου και συμβάλει στην καθημερινότητά μου και στον Ολυμπιακό. Η προσαρμογή μου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Είναι αλήθεια πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στην καριέρα μου».

Ντανιέλ Ποντένσε: «Είναι ο προπονητής που επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλον την καριέρα μου από το πώς εξελίχθηκα, την επιτυχία που είχα και την ελευθερία που μου έδωσε και τη δυνατότητα να καταλάβω τον εαυτό μου καλύτερα. Ήταν ο πρώτος που με κάλεσε όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, μου άνοιξε την πόρτα και μου εμπιστεύτηκε το πρότζεκτ. Πήγα στον Ολυμπιακό κυρίως λόγω εκείνου. Ο τρόπος που προετοιμάζει τα ματς, η προσοχή στην λεπτομέρεια, οι ασκήσεις που ετοιμάζει για τις προπονήσεις δεν είναι ίδιες κάθε εβδομάδα. Η επιτυχία του δεν με εκπλήσσει και δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη να δουλέψει στην Premier League ή τη LaLiga, γιατί είναι απόλυτα μέσα στις δυνατότητές του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x