Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Τζαβέλλας - «Να στηρίξετε τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρέθηκε σήμερα (09/12) για τελευταία φορά στο Κορωπί, προκειμένου να πει αντίο στους παίκτες του Παναθηναϊκού και να τους ευχαριστήσει.

Παρελθόν από το πόστο του διευθυντή αγωνιστικού τμήματος στον Παναθηναϊκό αποτελεί ως γνωστόν ο Γιώργος Τζαβέλλας, με τον Ζέκα να αποτελεί τον διάδοχό του και να κάνει «ντεμπούτο» στο πρόσφατο ματς κόντρα στην ΑΕΛ Novibet.

O παλαίμαχος άσος είχε ένα συναινετικό «διαζύγιο» με την «πράσινη» ΠΑΕ, με τις τελευταίες αλλαγές στο οργανόγραμμα να συντελούν προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς παρατηρήθηκε διαφορά φιλοσοφίας.

Έτσι λοιπόν, ο Τζαβέλλας βρέθηκε σήμερα (09/12) το πρωί για τελευταία φορά στο «Γεώργιος Καλαφάτης», θέλοντας να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Παναθηναϊκού.

«Σας ευχαριστώ πολύ γιατί είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία. Σ’ αυτόν τον ενάμισι χρόνο μου στην ομάδα χάρηκα ιδιαίτερα γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να σας ζητήσω να στηρίξετε τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας, να αγαπάτε τις οικογένειές σας γιατί το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια κι έχετε βάρος στους ώμους σας και να προσέχετε τους εαυτούς σας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x