Stoiximan Super League

Αποχώρησε με πατερίτσες ο Βαρέλα

 Ο Φερνάντο Βαρέλα αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Τούμπας με τον Πανιώνιο και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να προσδιοριστεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Άτυχος ήταν στο ματς με τον Πανιώνιο ο Φερνάντο Βαρέλα, που αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στη μέση.

Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περπατήσει καλά και χρειάστηκε πατερίτσες για να μπει στο αυτοκίνητο που έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας να τον παραλάβει.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, το πρόβλημα είναι στη μέση σε κάποιον μεσοσπονδύλιο δίσκο, αλλά το μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος επιστροφής θα εκτιμηθούν την Δευτέρα, όπου ο παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x