Stoiximan Super League

Αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Κουλιμπαλί

Δεν του έφταναν τα τόσα προβλήματα που είχε, προέκυψε και άλλο ένα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε στο 44ο λεπτό του ματς της Τούμπας τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να αποχωρεί με πρόβλημα στην μέση.

Ακόμη ένα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να αποχωρεί υποβασταζόμενος στο 44ο λεπτό της Τούμπας με πρόβλημα στη μέση.

Ο Αφρικανός μπακ του «τριφυλλιού» σε μια εναέρια μονομαχία που είχε με τον Αμρ Ουάρντα, έπεσε με δύναμη στο έδαφος και χτύπησε στη μέση του και δεν κατάφερε να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Την θέση του Κουλιμπαλί στο παιχνίδι πήρε ο Ευαγγέλου, με τον Μαρινάκη να περνάει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x