Stoiximan Super League

Αποχώρησε ο Κάτσε από την προπόνηση, καμία ανησυχία για Ξάνθη

Από το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης αποχώρησε ο Έργκους Κάτσε, καθώς ένιωσε σφίξιμο στη μέση.

Από την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού αποχώρησε ο Έργκους Κάτσε.

Ο Αλβανός αμυντικός χαφ του «τριφυλλιού» ένιωσε ένα σφίξιμο στη μέση και αμέσως δόθηκε εντολή να αποχωρήσει, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού δεν ανησυχεί και ο παίκτης θα είναι κανονικά διαθέσιμος στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Ξάνθη και είναι στις επιλογές του Γιώργου Δώνη αν θα τον επιλέξει στη βασική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση των πράσινων διήρκησε 90’ και το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ένα γκρουπ παικτών έκανε δύναμη στο γυμναστήριο.

Για την Παρασκευή υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x