Stoiximan Super League

Απώλειες και «μεταγραφές»

«Να βγούμε δυνατοί», το μήνυμα Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Διπλό πλήγμα εν όψει play offs Europa League. Ο ρόλος του Φύσσα και το «παράθυρο» για μεταγραφή Αμπέντ.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να… σηκωθεί μετά το «χτύπημα» που δέχτηκε από τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει από τους παίκτες του να βγουν δυνατοί από την όλη κατάσταση και για να… συνέλθουν τους έδωσε ρεπό Πέμπτη και Παρασκευή. «Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά σημασία έχει να βγούμε δυνατοί. Πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις και είναι στο χέρι μας να έρθουν και πάλι καλές στιγμές», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν. Ο Ζέκα έχει διάταση έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο και Κλωναρίδης οστικό οίδημα περόνης και φτέρνας στο αριστερό πόδι. Εκτιμάται πως θα λείψουν για περίπου δύο εβδομάδες, συνεπώς το πιθανότερο είναι να χάσουν το πρώτο ματς των play offs του Europa League στις 21 Αυγούστου. Την Παρασκευή οι «πράσινοι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους

Ο ρόλος του Φύσσα

Ο Τάκης Φύσσας αναλαμβάνει ρόλο διευθυντή ποδοσφαίρου επιστρέφοντας μετά από 6,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Θα αποτελεί στο εξής τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Νταμπίζα, Αναστασίου και άλλων στελεχών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, ενώ θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται για την ομάδα.

Ετοιμάζει πρόταση για Αμπέντ

Πρόταση 200-300 χιλιάδων στη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ φαίνεται πως ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Πάντως η αγγλική ομάδα φέρεται να αξιώνει περισσότερα. Με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν φαίνεται στον ορίζοντα να γίνεται άλλη μεταγραφή από το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x