Stoiximan Super League

Απ’ την Τετάρτη αρχίζουν τα «βασανιστήρια» του Χιμένεθ

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Απ’ την Τετάρτη ξεκινούν οι «διπλές» προπονήσεις στην Ένωση.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Συνολικά 20 ποδοσφαιριστές «ανέβηκαν» στα Σπάτα και δούλεψαν για πρώτη φορά με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός είχε στην διάθεσή του τους: Ανέστη, Μπάρκα, Τσιντώτα, Παπαδόπουλο, Γκάλο, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Μανωλά, Βινίσιου, Λόπες, Γιαννούτσο, Τζανετόπουλο, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Ροντρίγκες, Βλαχομήτρο, Γιακουμάκη και Μεληκιώτη.

Στις εγκαταστάσεις βρισκόταν και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Απουσίαζαν οι πέντε διεθνείς Μάνταλος, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον και Βράνιες, ο τραυματίας Αλμέιδα και ο Ντίντακ Βίλα ήταν αδικαιολογήτως απών.

Όσον αφορά τους διεθνείς, θα βρεθούν απευθείας στην Πολωνία το Σάββατο (1 Ιουλίου), ενώ ο Πορτογάλος φορ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την Κυριακή (02/07).

Η ΑΕΚ μπορεί να αναχωρεί την Πέμπτη για το Κίελτσε, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να βάλει τους παίκτες του για τα καλά στο κλίμα αφού προγραμμάτισε «διπλές» προπονήσεις την Τετάρτη (08.30 και 19.00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x