Stoiximan Super League

Επιστροφή με… επιστροφές στον Άρη

Πήραν ανάσες και επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη.

Επιστροφή με καλά μαντάτα στον Άρη.

Έπειτα από το διήμερο ρεπό που προηγήθηκε, οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν ξανά στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και μπήκαν σε φουλ ρυθμούς για το ματς με τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Μάλιστα, η επιστροφή στη δράση συνδυάστηκε με ευχάριστα νέα, αφού ο Ματέο Γκαρσία (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) όσο και ο Σαντέ Σίλβα (διάστρεμμα ελαφριάς μορφής στον αστράγαλο) συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη και αερόβια παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Την Τρίτη θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα. Δηλαδή, πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» για τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x