Stoiximan Super League

Άρης: Ξανά εκτός ο Φαμπιάνο - Ατομικό ο Φεράρι

Με δυο σημαντικές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, αφού πέραν του Φαμπιάνο που έμεινε εκτός, ατομικό ακολούθησε και ο Φράνκο Φεράρι.

Mε αμείωτους ρυθμούς, αλλά και με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ την επικείμενη Κυριακή (14/4) για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Kαι αυτό διότι πέραν του Φαμπιάνο Λέισμαν που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, προπονήθηκε μόνος, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στην τελευταία προπόνηση και μέρα με την ημέρα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του ενόψει της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ενημέρωση του Άρη αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (14/04, 20:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής).

Εκτός από τον Φαμπιάνο Λέισμαν και ο Φράνκο Φεράρι (έχει ένα χτύπημα στο πόδι από την προπόνηση) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x